Parjoale preparate rapid

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2013 | 5915 vizualizari
Parjoale preparate rapid

De multe ori am auzit spunand: "As face chiftele (parjoale), dar mi-e o lene sa montez masina de tocat, apoi sa o spal...". M-am gandit sa va prezint o varianta rapida de facut parjoale, fara sa folosim masina de tocat si fara sa trebuiasca sa "plangem" de la tocatul cepei. Mai mult dureaza prajitul lor. Iata despre ce este vorba.

Ingrediente

  • 350 gr. carne de vita;
  • 350 gr. carne de porc (pulpa);
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 cartof potrivit;
  • 2 oua;
  • 6 catei de usturoi (sau mai mult daca va plac mai "usturoiate");
  • sare;
  • piper;
  • 3 linguri cu pesmet;
  • ulei (pentru prajit)

Mod de preparare

Curatam de coaja legumele si le spalam.

Punem toata carnea intr-un vsa incapator.

Punem in robotul de bucatarie ceapa si usturoiul si le maruntim bine.

Punem in robotul de bucatarie morcovul si cartoful si le maruntim bine.

Batem ouale cu un praf de sare.

Adugam peste carne toate legumele maruntite anterior, ouale, cele 3 linguri cu pesmet, sarea si piperul. Amestecam totul foarte bine.

Ne pregatim o tava, un vas plin cu apa rece si o lingura.

Umezim mainile cu apa din vas, luam cu lingura din compozitie (astfel vom obtine parjoale cat de cat egale ca dimensiune) si presam bine in palme pana obtinem o forma ovala, pe care o aplatizam si o asezam pe tava. Procedam astfel, pana terminam toata compozitia.

Punem uleiul la incins si adaugam parjoalele, pe rand, fara sa le atingem intre ele. Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un prosop de bucatarie, absorbant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale preparate rapid" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Postat de Oana

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2013, 20:30
la 02.06.2013, 20:31
imi plac tare mult!
la 02.06.2013, 20:34
Motanel...Claudia...
la 02.06.2013, 20:34
la 02.06.2013, 20:37
In scurt timp uite cum obtinem chiftele bune

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking