Pasca cu branza si stafide

Postat de eduard_09 in Prajituri
23 Apr 2013 | 3655 vizualizari
Pasca cu branza si stafide

Ingrediente

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • Umplutura
  • 750 g branza de vaci
  • 5 oua
  • stafide
  • 2-3 linguri gris
  • 100 g zahar pudra

Mod de preparare

Aluatul-mixam untul cu zaharul,dupa care adaugam galbenusurile si mixam,

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul vanilat,si adaugam peste compozitia de unt,framantam o coca elastica,

Acoperim si dam deoparte cat pregatim umplutura,

Umplutura-mixam ouale cu zaharul dupa care adaugam branza si stafidele(care le-am tinut in esente inainte)

Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava tapetata cu hartie de copt,(imbracam si pereti la tava)

Presaram gris deasupra si adaugam umplutura de branza

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos,se lasa sa se raceasca in tava cca 10 min

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaci

Postat de momo121

Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaci

Pentru inceput lasam branza la scurs intr-o sita deasa pentru 1 ora.          Separam ouale, presaram putina sare in ambele boluri, iar peste galbenusuri adaugam...

Citeste continuarea

Desert pasca cu branza si vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert pasca cu branza si vanilie

Aluatul: Drojdia o amestecati cu 4-5 linguri lapte caldut. Intr-un bol cerneti faina. Adaugati drojdia dizolvata, oul, smantana si amestecati. Puneti indulcitorul, un praf de sare si vanilia....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2013, 16:04
la 23.04.2013, 16:26
Acusi facem si noi pasca
la 23.04.2013, 16:35
oo buna tare
la 23.04.2013, 16:51
ador pasca
la 23.04.2013, 17:12
bun bun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking