Pasca fara aluat

Postat de mirela0911 in Prajituri
13 Mai 2012 | 10273 vizualizari
Pasca fara aluat

By Laura Sava. Eu am injumatatit cantitatile.

Ingrediente

  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg rase faina
  • 1 varf cutit sare
  • 2 lg gris
  • 80g unt topit
  • 1 lgt. praf de copt
  • 80g stafide

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Branza se mixeaza bine cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt si sarea, apoi grisul si stafidele. Albusurile se incorporeaza in amestecul de branza, amestecand usor in doua transe.

Intr-o tava cu diametrul de 26 cm si tapetata cu hartie de copt si putin gris se toarna compozitia. Se da la cuptor la foc mediu pentru cca 70 minute. Dupa ce s-a copt (testul cu scobitoarea) se scoate si se lasa la racit in forma. Se transfera pe un platou si se poate pudra cu zahar. Este delicioasa, a avut mare succes!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Postat de mirela0911

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Intr-un bol se pun ricotta, ouale, se adauga praful de sare, zaharul pudra, zaharul vanilat, amidonul si coaja de lamaie. Se mixeaza la viteza cea mai mica pana se omogenizeaza totul apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2012, 19:30
trebuie sa incerc si eu varianta asta
la 13.05.2012, 19:41
Mmmm buna fara aluat1
la 13.05.2012, 19:41
la 13.05.2012, 19:51
buna rau
la 13.05.2012, 20:05
Grozav! Imi plac mult retetele Laurei...tot ce am probat de la ea....a fost delicios! Superba ti-ai iesit Mirela!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking