Ingrediente
- 700 g branza dulce, grasa, de vaca
- 6 oua mari de tara
- 400 g smantana
- 200 g unt
- 200 g zahar
- 8 linguri faina
- 200 g stafide
- 2 pliculete zahar vanilinat
- zahar farin pentru ornat
Mod de preparare
Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si pliculetele de zahar vanilinat si batem bine totul cu un tel.
Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.
Amestecam bine, adaugam smantana si la sfarsit, stafidele. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).
Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si ii facem o cruce din zaharul farin, cu ajutorul unui sablon. E delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|