Ingrediente
- 190 g branza de vaca dulce-20% grasime
- 200 g smantana 40% grasime
- 75 g stafide aurii
- 150 g zahar
- 60 g gris
- 3 oua
- 1 zahar vanilat burbon
Mod de preparare
Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.
Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca la un moment dat au venit gazele mai mari si n-am fost atenta.
Verificam daca e gata cu o scobitoare,daca iese curata scobitorea scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca..daca era dupa mine o mancam calda,noroc ca era 1 noaptea.....cand s-a racit am pudrat-o cu zahar si am pacatuit mancand o bucata ....ca sa nu lesin de pofta...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|