Ingrediente
- 250 g branza de vaci
- 175 g crema de branza
- 130 g zahar
- 3 oua
- 3 linguri de faina alba
- 2 linguri gris
- 1plic de drojdie pt.dulciuri(sau praf de copt)
- 80g unt topit
- Glazura:
- 150 g ciocolata cu lapte
- 80 g unt
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri.
Amestecam branza de vaci cu crema de branza ,galbenusurile si zaharul. Adaugam untul topit ,faina, grisul si drojdia. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de branza amestecand de sus in jos .
Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 45 de minute.
Glazura: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si dupa ce s-a racit un pic o turnam peste pasca racita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|