Pasta de Kapia cu telina

Postat de mihaelar63 in Conserve
17 Oct 2014 | 11351 vizualizari
Pasta de Kapia cu telina

O pasta usor de preparat pentru iarna care va da culoare si arome fripturilor , ciorbelor sau tocanitelor .

Ingrediente

  • 3 kg ardei Kapia rosii
  • 1 kg telina
  • 3 linguri sare
  • 200 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant

Mod de preparare

  1. Telina se curata , se spala , se taie felii si se toaca cu ajutorul masinii de tocat .
  2. Ardeii se spala se curata de seminte , se taie felii si se toaca . 
  3. Intr-o oala de inox  cu fundul dublu   puneti la fiert ardeii si telina .
  4. Sarati   si adugati uleiul .
  5. Fierbeti la foc mic  timp de 90 minute .
  6. Pasta este gata  cand uleiul se alege deasupra ca la zacusca . 
  7. La sfarsit se pune putin conservant si se amesteca . 
  8. Pasta se pune cat este calda in borcane bine spalate .
  9. Se infileteaza capacele pe care le-ati sterilizat prin fierbere .
  10. Dunstuiti borcanele la dunst umed 30 minute [ se pun intr-o cratita cu apa si se fierb la foc mic ] .        
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de Kapia cu telina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de cartofi si carnati de casa

Postat de mihaelar63

Tocana de cartofi si carnati de casa

Carnatii se feliaza si se pun la prajit in ulei. Ceapa trebuie maruntita . Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se condimenteaza cu pasta de ardei iuti , si boia ....

Citeste continuarea

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Postat de panacris

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Legumele se curăță, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2014, 14:57
o bunatate
la 17.10.2014, 15:05
Ai bagat capiatii la borcan impreuna cu telina,nu-ti e teama ca-si fac de cap?
la 17.10.2014, 15:07
la 17.10.2014, 15:19
Ce bine ca am scapat de capiatii!
la 17.10.2014, 15:21
Ce pasta buna ai preparat!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking