Pasta de somon afumat si batog afumat

Postat de panacris in Peste
24 Noi 2021 | 2363 vizualizari
Pasta de somon afumat si batog afumat

Îmi era tare dor de o pastă de pește. Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica. Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă. Tare bine am făcut, a avut mare succes! ;)

Ingrediente

  • Somon afumat cca. 150 g,
  • Batog afumat cca. 150 g,
  • Unt vegetal Cremino 200 g,
  • Ceapă verde 1 legătură,
  • muștar 2 linguri,
  • Lămâie 1 bucată.

Mod de preparare

Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.

Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.

Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.

Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.

Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.

Simplu și bun, făcut în casă.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat si batog afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou prajit

Postat de Adele

Macrou prajit

Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe  farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se...

Citeste continuarea

Quesadilla cu legume si peste

Postat de rocsi_1612

Quesadilla cu legume si peste

Scurgeti fasolea de lichid, o clatiti in 2-3 ape si o puneti intr-o sita la scurs. Rosiile le taiati felii mai groase. Maslinele le feliati. Conserva de peste o scurgeti bine de ulei. Ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2021, 21:42
la 24.11.2021, 21:45
la 24.11.2021, 21:56
Gustoasă...!
la 25.11.2021, 08:52
la 25.11.2021, 09:07

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking