Ingrediente
- 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
- 2 cepe,
- 2 linguri de bulion,
- marar ,
- 4 catei de usturoi,
- sare si piper.
Mod de preparare
pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.
ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .
peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.
separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.
le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.
am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.
le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.
am servit-o calda cu mamaliguta !
sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|