Paste cu branza la cuptor

Postat de ela in Paste
12 Ian 2011 | 10011 vizualizari
Paste cu branza la cuptor

Ingrediente

  • 500gr paste,
  • 4oua,
  • 350gr telemea de vaca,
  • 1praf nucsoara,
  • piper,
  • unt pentru tapetat vasul,
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • 250gr cascaval,
  • 200gr smantana,

Mod de preparare

Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.

Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.

Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si jumatate din cantitatea de cascaval.Torni si pastele si amesteci incet sa se omogenizeze totul.

Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet si torni compozitia.Dai la cuptorul preincalzit si lasi 45minute.Scoti si pui restul de cascaval,apoi dai din nou la cuptor inca 15minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne la cuptor cu branza

Postat de katty

Penne la cuptor cu branza

Punem o oala cu 5 l de apa la foc. Cand clocoteste, punem 1 lingura sare si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga pana pastele sunt gata. Scurgem pastele si le amestecam cu...

Citeste continuarea

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Postat de MotanLaOale

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2011, 17:48
F buna si ptr orice timp al zilei
Ela , da' nu prea-i de post
la 12.01.2011, 17:55
Onesta,eu le trecusem la paste,nu stiu cum au ajuns la ,,de post'' ,numai daca nu a fost prietenul meu Mircea prin preajma si mi-a schimbat
la 12.01.2011, 17:57
Pizzaaaaaaaaaaa! Glumesc Eluta,imi place papica asta
la 12.01.2011, 18:00
broscuta motorizata e in viteza,nu spune nimic
la 12.01.2011, 18:02
Super delicios si frumos

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking