Paste cu carne de carnati de casa

Postat de ancutsa in Fusilli
11 Iul 2016 | 3456 vizualizari
Paste cu carne de carnati de casa

 La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii. Daca nu aveti carne ramasa, o puteti condimenta acum dupa plac si sa adaugati si usturoi dupa gust.

Ingrediente

  • 300 g carne tocata cu usturoi si condimente;
  • 250 g paste fusilli;
  • 1 lingura bulion;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 ceapa mica;
  • Cascaval ras;
  • Masline, patrunjel si iaurt pentru decor.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert si se preincalzeste cuptorul.

 

Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea tocata (cu usturoi si condimente ramasa de la carnati).

Separat, intr-o cescuta punem 1 lingura de bulion, o amestecam cu apa si o punem peste carnea din cratita. Lasam sa dea 2-3 clocote. Adaugam verdeata, amestecam bine si luam focul.

 

Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o cratita adanca, unsa cu ulei. Turnam si carnea calita cu sosul si amestecam.

 

Radem cascavalul, taiem rondele ardeiul si rosia si le presaram peste amestec.  Dam la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute.

 

Se servesc cu patrunjel tocat, o lingura de iaurt si masline. Sau cu muraturi.

 

Suficient pentru: 4 portii.

Timp: aprox 1h

Pofta Buna!

 

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2014/10/paste-cu-carne-de-carnati-de-casa.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale afumate

Postat de Constelatialeu

Sarmale afumate

Mai intai mi-am pregatit ingredientele. De cu seara am scos carnea, muschiul sa se dezghete. A doua zi am tocat carnea si muschiul. Am taiat foile pentru sarmale si le-am lasat 10 min in apa...

Citeste continuarea

Gulas - paprikas

Postat de Zamfira

Gulas - paprikas

Spalam carnea si o portionam alaturi de carnatul de casa. Curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt, impreuna cu carnea si carnatul le prajim in ulei sau untura (timp de 5 mintue), in final...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2016, 14:45
Foarte bune!
la 11.07.2016, 15:23
la 11.07.2016, 17:35
delicioase!
la 11.07.2016, 18:03
la 11.07.2016, 18:12

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking