Ingrediente
- 300 g carne tocata cu usturoi si condimente;
- 250 g paste fusilli;
- 1 lingura bulion;
- 1 rosie;
- 1 ardei rosu;
- 1 ceapa mica;
- Cascaval ras;
- Masline, patrunjel si iaurt pentru decor.
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert si se preincalzeste cuptorul.
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea tocata (cu usturoi si condimente ramasa de la carnati).
Separat, intr-o cescuta punem 1 lingura de bulion, o amestecam cu apa si o punem peste carnea din cratita. Lasam sa dea 2-3 clocote. Adaugam verdeata, amestecam bine si luam focul.
Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o cratita adanca, unsa cu ulei. Turnam si carnea calita cu sosul si amestecam.
Radem cascavalul, taiem rondele ardeiul si rosia si le presaram peste amestec. Dam la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute.
Se servesc cu patrunjel tocat, o lingura de iaurt si masline. Sau cu muraturi.
Suficient pentru: 4 portii.
Timp: aprox 1h
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2014/10/paste-cu-carne-de-carnati-de-casa.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|