Ingrediente
- 1punga taitei de orez
- 500g carne tocata de vita
- 1ceapa
- 3catei de usturoi
- 1lingurita pudra de ghimbir
- 2cm radacina de ghimbir
- 1-2ardei iuti
- 5linguri sos soya
- 1lingura sos de stridii
- 2linguri otet de orez
- ciuperci negre
- ulei de soya
- sare
- piper
- frunze de ceapa verde
Mod de preparare
Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt;
adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea;
dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de la carne si ciuperci adaugam sosul soya,de stridii,otetul de orez,ghimbir pudra,sare daca e nevoie,amestecam bine iar dupa cateva minute oprim focul;
punem taiteiii intr-un castron,rasturnam apa fiarta cu sare cat sa-i cuprinda,acoperim si dupa 20-30min scurgem apa,amestecam cu sosul de carne mai potrivim de gust si servim pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne - Furnici in copac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|