Ingrediente
- ~300 g piept de curcan
- 1 ceapa
- 1 ardei kapia
- 1 cana suc de rosii
- 1 capatana mica usturoi
- sare si piper
- busuioc
- 2-3 linguri parmezan
- ~200 g tagliatelle
Mod de preparare
In oala interioara a aparatului se pun 2 linguri ulei si carnea taiata bucati potrivit de mari. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se seteaza timpul (15 minute) din COOKING TIME si se apasa START.
Carnea se prajeste usor timp de cca 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam sucul de rosii, ceapa si ardeiul tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se continua prepararea pana la terminarea programului.
Se adauga 1 pahar cu apa (sau vin, daca va place), se omogenizeaza. Selectati programul STEW si timpul setati-l la 30 de minute. Inchideti capacul si apasati butonul START.
Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga usturoiul pisat si busuiocul tocat. Cand este gata, inainte de a pune sosul in farfurie, adaugati parmezanul si amestecati bine.
Pastele le-am fiert separat in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|