Paste cu ciuperci si mazare

Postat de alldaycooking in Paste
29 Apr 2011 | 5402 vizualizari
Paste cu ciuperci si mazare

Ingrediente

  • 250 gr paste
  • 4 ciuperci mari
  • 1 cana de mazare congelata
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • 5 linguri de smantana
  • 3 linguri de lapte
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • parmezan

Mod de preparare

Pastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin ulei. In momentul cand apa lasata de ciuperci a inceput sa scada am adaugat mazarea si apoi usturoiul maruntit. In momentul cand mazarea era facuta am luat de foc legumele. Intr-o tigaie am pus o lingura de ulei si am adaugat cascavalul taiat cubulete. Imediat am adaugat smantana si lapte si am amestecat pana la topirea cascavalului. Acest sos l-am turnat peste paste si am potrivit ca putina sare, cascavalul nefiind prea sarat. Am asezat pastele pe farfurie si am adaugat legumele. La sfarsit am presarat bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Scoici cu taitei de orez si oregano

Postat de mihaelar63

Scoici cu taitei de orez si oregano

Se soteaza usor ceapa si usturoiul care au fost maruntite in uleiul de susan. Puneti rosiile cherry. Sarati. Adaugati scoicile care au fost decongelate. Imediat se pune...

Citeste continuarea

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Postat de caroline

Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sarea si pastele.Le fierbem pentru 8 minute,sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2011, 15:19
Foarte fine
la 29.04.2011, 15:37
bune bune
la 29.04.2011, 15:46
imi place
la 29.04.2011, 16:05
la 29.04.2011, 16:26
buneee

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking