Paste cu conopida si branzeturi

Postat de Ksenya in Paste
30 Mar 2013 | 11279 vizualizari
Paste  cu conopida si branzeturi

Va prezint o reteta sanatoasa, consistenta si usor de gatit. Iata 3 motive pentru care merita s-o incercati. Pofta buna!

Ingrediente

  • o conopida
  • 150 g cascaval
  • 100 g parmezan ras prin razatoarea mare
  • o legatura patrunjel
  • 100 gbranza Camembert
  • 2 linguri smantana grasa de casa sau mascarpone
  • sare,piper dupa gust
  • 400 g paste

Mod de preparare

Spalam si taiem conopida buchetele mici.

Punem o oala mare cu multa apa la foc cu putina sare.Cand apa fierbe dam drumul la paste si conopida impreuna si respectam timpul de preparare  indicat pe ambalajul pastelor.

Separat intr-o tigaie punem,cascavalul,parmezanul ,smantana ,branza Camembert, si patrunjelul taiat mai mare la foc mic si amestecam in continui pana toate branzeturile se omogenizeaza.Turmam sosul obtinut peste pastele si conopida scurse,amestecam totul.

Se sevesc imediat alaturi de un vin alb sec.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusilli cu sos Pesto si piept de pui

Postat de simona72

Fusilli cu sos Pesto si piept de pui

Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Dupa fierbere, se strecoara pastele si se amesteca fierbinti cu 1 lingura sos...

Citeste continuarea

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se toaca. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste legume se calesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2013, 15:38
o nebuniee! imi place la nebunie ce ai pus acolo
la 30.03.2013, 17:28
la 30.03.2013, 21:39
la 31.03.2013, 22:00
multumesc fetelor de trecere!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking