Paste cu legume verzi si Gruyere

Postat de doralinda72 in Paste
7 Iun 2013 | 4249 vizualizari
Paste cu legume verzi si Gruyere

Nu aveti mult timp ptr pregatirea mesei?! Ce e mai usor decat pastele?!

Ingrediente

  • 500 spaghetti (sau orice paste doriti)
  • 8 bucati de sparanghel
  • 2 dovlecei taiati felii
  • 2 cepi verzi taiate marunt
  • 2 bucati usturoi dat prin razatoare
  • jumatate ceasca vin alb
  • jumatate ceasca branza gruyere
  • 4 linguri marar tocat
  • 4-5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati cca 3-4 cm din coditele de la sparanghel si aruncatile, apoi taiati cca 1-2 cm restul. Incalziti uleiul si caliti legumele pana se inmoaie putin, pe foc tare ptr cateva minute, puneti dupa gust sare si piper apoi stingeti cu vin. Lasati cca 2-3 min si adaugati apoi si branza cu mararul.

Fierbeti pastele in apa sarata, le strecurati apoi amestecati cu compozitia de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume verzi si Gruyere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ravioli cu ciuperci si afumatura

Postat de oanapl

Ravioli cu ciuperci si afumatura

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli...

Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de xana

Paste cu ton

Punem apa cu sare pe foc si cand a inceput sa fiarba adaugam pastele. Le lasam la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp taiem ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2013, 11:03
Imi place sparanghelul si implicit aceste paste delicioase!
la 07.06.2013, 11:04
La favorite si dupa concediu fac si eu neaparat ca tare-mi face cu ochiul
la 07.06.2013, 11:04
la 07.06.2013, 11:08
la 07.06.2013, 11:09
ff buneee

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking