Paste cu Pastramă Haiducească

Postat de articook in Paste
3 Iul 2010 | 12758 vizualizari
Paste cu Pastramă Haiducească

Ingrediente

  • pastrama haiduceasca taiata felii subtiri
  • mazare verde
  • cascaval
  • paste
  • ceapa verde
  • sare de mare grunjoasa si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare


Se pune intr-o tigaie mare putin ulei de masline si adaugati ceapa verde taiata marunt. Cand ceapa devine transparenta puneti pastrama haiduceasca, dupa ce s-a rumenit adaugati 2 linguri de unt si mazarea verde {folositi mazare congelata, nu din borcan} mai lasati 3,4 minute pe foc dupa care ocupati-va de fierberea pastelor. Intr-o oala mare puneti apa la fiert cu putina sare, cand fierbe adaugati pastele si amestecati din cand in cand. Dupa ce au fiert asezati o strecuratoare peste vas si turnati pastele in ea, pentru a stoca apa in care au fiert, ele nu mai trebuie spalate dupa fierbere. Int-un vas rezistent la caldura asezati pastele fara sa le mai scurgeti de apa si mai adaugati o jumatate de cana din apa in care au fiert. Condimentati cu putina sare si piper, adaugati bucatele de cascaval si compozitia din tigaie. Deasupra razuiti putin cascaval si introduceti in cuptor la 180 C pentru 15, 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu Pastramă Haiducească" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii

Postat de mirela0911

Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii

Se pun la fiert pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se scurg de apa si se clatesc rapid sub un jet de apa rece. Se lasa deoparte. Pieptul de pui se...

Citeste continuarea

Paste cu ton si ciuperci

Postat de caroline

Paste cu ton si ciuperci

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand, pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2010, 13:24
asta e de mine!
la 03.07.2010, 16:44
Pen' ca-ti plac pastele sau haiducii?
la 03.07.2010, 16:49
poate si pastele si haiducii la un loc
la 05.07.2010, 09:01
ei mai eu ma gandeam doar la ciodru' verde si la tufisuri
la 05.07.2010, 14:34
mmm ,faina reteta!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking