Paste cu pesmet

Postat de corina241 in Mancare copii
24 Noi 2011 | 10863 vizualizari
Paste cu pesmet

o bunatate inca de pe vremea bunicii

Ingrediente

  • 500 g paste(eu am folosit penne)
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri d ezahar
  • 1 lingura de margarina

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiet si adaugam pastele in apa deja incalzita. Le lasam 10 minute la foc potrivit, apoi le scoatem, trecandu-le printr-un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

Intr-o tigaie unsa cu margarina se pune pesmetul cu zaharul, amestecand continuu pentru a nu se prinde, deoarece i-ar lasa un gust amar.

La sfarsit turnam pesmetul cu zaharul din tigaie peste penne si amestecam pentru a se patrunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Postat de katty

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Punem la foc o oala cu 3 l de apa. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga. Intr-o tigaie pe care o incintam pe foc punem uleiul,...

Citeste continuarea

Mac and cheese (macaroane cu branza)

Postat de cristeena20

Mac and cheese (macaroane cu branza)

Intr-o cratita punem cubul de unt la incalzim si calim ceapa tocata solzisori -o lasam la clait pana se inmoaie si devine marinie.(aprox 15 mnute)Pune putina sare si piper alb.Adaugam 3 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2011, 18:00
bun ,bun!!
la 24.11.2011, 18:03
tare bune!
la 24.11.2011, 18:19
Bun!
Am la cuptor cateva felii de paine mai veche ptr pesmet. Chiar maine o sa incerc varianta ta! multumesc pentru idee
la 24.11.2011, 18:58
corinuta draga ce mai faci?pe unde mai umbli de vii asa rar???
la 24.11.2011, 19:17
eu am invatat reteta in facultate este extrem de buna, dar foarte calorica
Insa, din cand in cand asa ca o rasplata, se merita o portie

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking