Paste cu pesmet

Postat de corina241 in Mancare copii
24 Noi 2011 | 10914 vizualizari
Paste cu pesmet

o bunatate inca de pe vremea bunicii

Ingrediente

  • 500 g paste(eu am folosit penne)
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri d ezahar
  • 1 lingura de margarina

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiet si adaugam pastele in apa deja incalzita. Le lasam 10 minute la foc potrivit, apoi le scoatem, trecandu-le printr-un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

Intr-o tigaie unsa cu margarina se pune pesmetul cu zaharul, amestecand continuu pentru a nu se prinde, deoarece i-ar lasa un gust amar.

La sfarsit turnam pesmetul cu zaharul din tigaie peste penne si amestecam pentru a se patrunde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Postat de katty

Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara

Punem la foc o oala cu 3 l de apa. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga. Intr-o tigaie pe care o incintam pe foc punem uleiul,...

Citeste continuarea

Mac and cheese (macaroane cu branza)

Postat de cristeena20

Mac and cheese (macaroane cu branza)

Intr-o cratita punem cubul de unt la incalzim si calim ceapa tocata solzisori -o lasam la clait pana se inmoaie si devine marinie.(aprox 15 mnute)Pune putina sare si piper alb.Adaugam 3 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2011, 18:00
bun ,bun!!
la 24.11.2011, 18:03
tare bune!
la 24.11.2011, 18:19
Bun!
Am la cuptor cateva felii de paine mai veche ptr pesmet. Chiar maine o sa incerc varianta ta! multumesc pentru idee
la 24.11.2011, 18:58
corinuta draga ce mai faci?pe unde mai umbli de vii asa rar???
la 24.11.2011, 19:17
eu am invatat reteta in facultate este extrem de buna, dar foarte calorica
Insa, din cand in cand asa ca o rasplata, se merita o portie

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking