4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareIntr-o tigaie pui la calit ceapa taiata mic, cu pancetta si putin unt. Cind sunt moi adaugi dovleceii taiati rondele si putina apa si vin si lasi la facut pina scade putin zeama din tigaie. Adaugi apoi sucul de rosii, putina sare, piper, busuioc verde sau uscat si lasi sosul sa fiarba sa se ingroase. Cind e aproape gata sosul pui la fiert in apa clocotita cu sare pastele si apoi le adaugi peste sos(scurse) amestecind bine. Se servesc cu parmezzan ras pe deasupra. Pofta buna !! Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Bucataras
Pastele Fettucine din Konjac sunt paste cu un conținut scăzut de calorii, fără carbohidrați, grăsimi, sare și gluten. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de făină organică de Konjac...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), oul, putina sare, putin piper, boiaua de ardei dulce, orezul (spalat) si putin cimbru uscat. Se pun circa 1,5 l...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|