Paste cu sos napolitana si carne

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
27 Iun 2010 | 7481 vizualizari
Paste cu sos napolitana si carne

cum pitici mei nu pot sa mananac foarte bine spaghetele ,prefer sa la fac cu alte feluri de paste fainoase

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase(melcicisori am pus eu)
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 g mozarella
  • putin ulei de masline
  • 1 borcan sos napolitana(daca nu aveti puneti paste de tomate)
  • 1 cutie conserva carne de porc 220g
  • 1 ceapa
  • 30-50 g unt

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare si putin ulei,apoi se scurg

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei apoi se pune ardeiul rosu si verde taiat cubulete mici se calesc 4-5 minute apoi se pune conserva zdrobita cu furculita bine si sosul napolitane si se lasa sa  dea 4-5 clocote impreuna dupa care se pune mozzarella sau ce branza doriti.

Se pun pastele intr-un vas cu untul pana se topeste bine apoi se pune sosul peste paste si se lasa pe foc 3 -4 minute ,se stinge focul si se servesc calde

Este o mancare usor si rapid de preparat si foarte gustoasa

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos napolitana si carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Dovlecei umpluti

Postat de ralu_ca

Dovlecei umpluti

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 sau 3 bucati ( depinde cat de lungi sunt ) se scobesc in interior. Carnea se amesteca cu orezul, sare, piper, delikat, ceapa taiata marunt si bulion ( la...

Citeste continuarea

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Postat de Corina33

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Mai intai pregatim varza : se pun la fiert intr-o cratita incapatoare 5-6 litri de apa impreuna cu otetul si o lingura de sare. Se scot cotoarele de la verze si se pun la oparit cand fierbe apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 22:15
wow,cat de bine aratanadina,de fiecare data ma uimesti5 furcu si o portie,te rog!
la 27.06.2010, 22:16
nu ti-au aparut furcile, dar nu-i nimic...pana atunci stau si pap si le pun apoi
la 27.06.2010, 22:39
gata
la 27.06.2010, 22:51
si eu cu 5 vin la gustat
la 27.06.2010, 23:22
Si uite cum ai pacalesti tu pe copii.Stai sa creasca mai mari sa vedem tot asa-i pacalesti?

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking