Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor

Postat de cristeena20 in Paste
2 Iul 2014 | 8349 vizualizari
Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor

Cum imi place tare mult tonul am incercat varianta asta de paste si a iesit super buna. Simplu si ieftin.

Ingrediente

  • 1/2 pachet de paste fusili
  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie mica de ciuperci feliate
  • 1-2 crenvusti
  • ulei de masline, sare, piper alb
  • 2 catei de usturoi
  • nucsoara
  • parmezan ras
  • 1 smantana de gatit (dulce)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt pana devine moale si sticloasa. Adaugam 2 catei de usturoi tocati marunt si adaugam ciupercile din conserva scurse. LAsam putin la foc mediu si apoi adaugam crenvustii taiati felii. Amestecam, adaugam sare, piper alb si la final adaugam tonul din conserva, nu foarte faramitat. Putem adauga din uleiul din cutie daca maie  nevoie. 

Pastele fierte le scurgem si le aduagam in tigaie la ton. Saltam ingredientele si turnam totul intr.un vas termorezistent. Turnam smantana lichida si amestecam putin sa se itnrepatrunda printre paste . Razuim putina nucsoara deasupra si apoi razuim parmezan.

Dam la cuptorul incins pana se rumenesc usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rigatoni Pie

Postat de rocsi_1612

Rigatoni Pie

Curatam ceapa verde si o taiem rondele. Ardeiul kapia il taiem cubulete. Rosiile decojite le punem in blender si le pasam. Intr-o tigaie incingem uleiul. Punem catelul de usturoi curatat, ardeiul...

Citeste continuarea

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se toaca. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste legume se calesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2014, 16:51
Mmmm...ce bun!
la 02.07.2014, 16:54
la 02.07.2014, 17:57
la 02.07.2014, 18:01
la 02.07.2014, 18:19
place place!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking