Paste fainoase cu carne la cuptor

Postat de nadina73 in Paste
28 Oct 2010 | 18324 vizualizari
Paste fainoase cu carne la cuptor

Te lingi pe degete...

Ingrediente

  • 500 g paste ( de care doriti)
  • putina sare
  • 6 linguri ulei
  • 1 conserva carne de porc
  • 4 rosii sau pasta de tomate
  • patrunjle verde
  • 2 cepe
  • 3 linguri ardei tocat(de la borcan)
  • 150 g crema de branza
  • 150 g branza sau telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 2 linguri de unt
  • decor:rosii,arpagic verde

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se pun pastele fainoase si 3 linguri de ulei,se lasa sa fiarba(depinde cat zice pe punga) Cand pastele sant fierte se scot (atentie nu se spala) se strecoara si se amesteca cu compozitia de carne care se pregateste astfel:

Se toaca ceapa cat de fin si se caleste in 2-3 linguri de ulei cateva minute dupa care se pune ardeiul tocat (eu am pus din borcan,se poate proaspat si toca atunci) si carnea din conserva pisata bine cu furculita,se lasa sa se caleasca bine toate 5 minute dupa care se pun rosiile tocate marunt sau pasta de tomate(eu am ales rosiile)patrunjelul verde tocat si la final de tot branza si crema de branza. Se mai lasa 2 clocote si se stinge focul.

Se amesteca pastele cu compozitia de carne .

Se unge un vas de yena cu unt si se pune compozitia ,se presara cascaval ras..............eu am pus si rondele de rosii si se da tava la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute la 180 grade.

Se servesc calde...sincer nici nu am avut rabdare sa se raceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Cum se prepara reteta Paste cu carne tocata de porc, la cuptor Intr-o cratita nonaderenta se pune uleiul la incins. Se curata ceapa si setaie marunt. Se pune la calit in ulei si se amesteca...

Citeste continuarea

Paste cu carne la cuptor

Postat de ionela2682

Paste cu carne la cuptor

Se pun la fiert in apa cu sare pastele -ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei,se adauga carnea tocata ,se tine la foc mic pana scade  zeama lasata de carne si se rumeneste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2010, 22:38
sectiunea maine ca am uitat aparatu foto in masinadar pana atunci puteti servi cu incredere
la 28.10.2010, 23:04
Primaaaa! Servesc cat vreau!
la 28.10.2010, 23:05
cu incredere corinuta ca este
la 28.10.2010, 23:05
da ce-mi place cum le-ai ornat! vreau si io arpagiiiic!
la 28.10.2010, 23:06
deschide geamu ca aruncmai trebuie sa fie si la voi in merkaturile mari ,cel putin asa ma gandesc

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking