Paste la cuptor cu piept de pui si legume

Postat de Alina26 in Fusilli
26 Iun 2013 | 13527 vizualizari
Paste la cuptor cu piept de pui si legume

Pentru ca faceam mereu aceiasi pasta,cu dovlecei si piept de pui,.. ....m-am suparat si le-am pus pe toate intr-o tava....am pus putina mozzarella,si parmezan ras,le-am dat la cuptor.......si ia sa vedeti ce a iesit!!!

Ingrediente

  • 250g pasta(fusilli)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 rosie
  • 300g piept de pui
  • 200g mozzarella
  • 100g parmezan ras
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta.Cand s-a fiert am clatit-o cu apa rece si am lasat-o la scurs.

2.Intre timp am spalat pieptul de pui,l-am taiat bucatele mici circa 2 cm si le-am pus la prajit in putin ulei de masline,cu putina sare si piper.

3.Intr-o tigaie grill am facut un dovleac.Celalalt l-am taiat cubulete.Rosia am taiat-o felii de 3 mm si apoi in patru.Am taiat si mozzarella cubulete.

4.Intr-un bol am pus pasta cu pieptul de pui si am mestecat.Apoi am adaugat dovleceii,rosia,mozzarella(lasati cateva cuburi sa puneti deasupra),parmezan,origano,busuioc,sare,piper si am mestecat.

5.Am pus totul intr-o tava,pe deasupra am pus mzzarella ramasa,am mai presarat putin parmezan ras si am dat la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°,pana s-a topit si s-a rumenit mozzarella.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Retete similare

Paste cu carne la cuptor

Postat de miha

Paste cu carne la cuptor

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pun intr-o sita si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul tocate marunt, morcovul dar pe razatoarea cu ochiuri mici se...

Citeste continuarea

Paste la cuptor cu legume si piept de pui

Postat de SharaY

Paste la cuptor cu legume si piept de pui

Dovlecelul se curata si se taie cubulete, ciupercile se spala si se taie felii. Morcovii se curata si se taie julien, cepele se taie solzi, iar cele doua rosii se decojesc si se taie bucati mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2013, 16:49
Mmmmm ce bunatate !!!
la 26.06.2013, 16:52
ms...
la 26.06.2013, 16:54
te-ai suparat ))
la 26.06.2013, 16:55
la 26.06.2013, 16:56
O idee buna!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking