Ingrediente
- 200 gr paste multicolore
- O vânata
- 3 rosii sau rosii pasate din conserva
- 300 gr gălbiori(ciuperci)
- 75 gr Miez de lapte
- O ceapa uscata
- 2 catei usturoi
- 3 linguri smântâna
- Ulei
- Sare,piper
- Busuioc uscat
Mod de preparare
Galbiorii îi curatasem si-i prajisem cu o zi inainte.Puteti folosi orice fel de ciuperci.
Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.Le scurgem si le lasam deoparte.
Taiam vânata in felii subtiri.Presaram sare si lasam pe un plan înclinat ca sa se scurga lichidul.Stergem feliile cu un prosop absorbant,apoi le prajim in ulei.Lasam focul mic.
Le intoarcem pe ambele parti pana cand se fac ca niste chipsuri crocante.
Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Daca folosim rosii proaspete,le oparim in apa fierbinte,luam coaja si le pasam.Eu am folosit rosii pasate din conserva.
Prajim ceapa si usturoiul in putin ulei,apoi adaugam rosiile si condimentam.Lasam sa fiarba.Adaugam ciupercile si smântâna.
Amestecam pastele cu sosul obtinut,apoi adaugam chipsurile de vinete si felii de branza.
Gata salata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste multicolore cu vinete şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (72)
|