Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

Postat de diaconta in Fusilli
7 Iun 2012 | 6722 vizualizari
Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

Dacǎ tot s-a discutat pe aici cum cǎ unii ar trebui sa slǎbeascǎ,alţii să se îngraşe, am pregătit o salatǎ uşoară. Celor care trebuie să mai pună ceva kilograme, le recomand porţie cel puţin triplă, ceilalţi vor consuma puţin înspre nimic, sunt totuşi paste. Acuma având în vedere că am făcut cam multe pentru o singură persoană,voi avea nevoie de ajutoare, ori am să ma încadrez în categoria celor care iau porţie mare.

Ingrediente

  • 200 gr paste multicolore
  • O vânata
  • 3 rosii sau rosii pasate din conserva
  • 300 gr gălbiori(ciuperci)
  • 75 gr Miez de lapte
  • O ceapa uscata
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri smântâna
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat

Mod de preparare

Galbiorii îi curatasem si-i prajisem cu o zi inainte.Puteti folosi orice fel de ciuperci.

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.Le scurgem si le lasam deoparte.

Taiam vânata in felii subtiri.Presaram sare si lasam pe un plan înclinat ca sa se scurga lichidul.Stergem feliile cu un prosop absorbant,apoi le prajim in ulei.Lasam focul mic.

Le intoarcem pe ambele parti pana cand se fac ca niste chipsuri crocante.

Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Daca folosim rosii proaspete,le oparim in apa fierbinte,luam coaja si le pasam.Eu am folosit rosii pasate din conserva.

Prajim ceapa si usturoiul in putin ulei,apoi adaugam rosiile si condimentam.Lasam sa fiarba.Adaugam ciupercile si smântâna.

Amestecam pastele cu sosul obtinut,apoi adaugam chipsurile de vinete si felii de branza.

Gata salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste multicolore cu vinete şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (72)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste la cuptor cu piept de pui si legume

Postat de Alina26

Paste la cuptor cu piept de pui si legume

1.Am pus apa la fiert cu sare.Cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta.Cand s-a fiert am clatit-o cu apa rece si am lasat-o la scurs. 2.Intre timp am spalat pieptul de pui,l-am taiat bucatele...

Citeste continuarea

Fusilli cu sos ragu la cuptor

Postat de farfuriavesela

Fusilli cu sos ragu la cuptor

Punem pastele la fiert in apa cu sare si doi stropi de ulei, respectand instructiunile de pe ambalajul acestora. Sosul ragu Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam telina si morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2012, 21:07
Ce fain se vad !!
la 07.06.2012, 21:10
buna buna
la 07.06.2012, 21:13
Ce bine arata!!!
la 07.06.2012, 21:15
Ce fain arata si cred ca-s si bune!
la 07.06.2012, 21:24
ce bune trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (72)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking