Paste penne cu sos de mustar

Postat de Julie in Penne
8 Noi 2010 | 11615 vizualizari
Paste penne cu sos de mustar

O salata usoara, delicioasa,care se prepara destul de repede si iti ofera un plus de satietate.

Ingrediente

  • 200 g penne,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 200 g sunca de pui, 
  • 1 galbenus,
  • 3 lingurite mustar clasic,
  • 10 ml ulei,
  • sare, piper,
  • zeama de lamaie,
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Mustarul se amesteca cu galbenusul de ou si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Dupa ce sosul s-a legat si a crescut se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Pastele se pun intr-un bol,peste ele se adauga : ardeii tocati cuburi , sunca de pui taiata feliute si sosul de mustar. Se amesteca bine si se da la rece pana in momentul servirii.

O mancare ce poate fi servita la pranz ,cina dar si ca o gustare rapida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

Postat de Satisfyyourcravings

Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza pana la momentul folosirii. ...

Citeste continuarea

Penne cu sos de legume si carne de porc

Postat de mirela0911

Penne cu sos de legume si carne de porc

Se bat feliile de carne pe ambele parti, se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu putin ulei sa se rumeneasca pana devin albe. Se adauga peste ele apa fierbinte (pe parcurs se mai poate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2010, 19:23
hmmmmmmmmmmmmmm ce bine sunavreauuuuuuuu
la 08.11.2010, 19:29
O portie pentru tine,Nadina!
la 08.11.2010, 19:49
si se mananca cu paine ?????...cred ca nu
la 08.11.2010, 20:07
Fara paine,Dia!
la 08.11.2010, 21:41
bunatati nu gluma

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking