Paste quatro formaggi

Postat de Bucataras in Paste
5 Iul 2013 | 5349 vizualizari
Paste quatro formaggi

O reteta de paste quatro formaggi usor de preparat

Ingrediente

  • 150 gr tagliatelle
  • o felie de 1 cm grosime de unt
  • 3-4 linguri de smintina 12%
  • 50 gr cascaval Delaco
  • 50 gr brinza brie Milkana
  • 50 gr mozarella Delaco
  • 50 gr gorgonzola
  • sare si piper 

Mod de preparare

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit).

In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi

1. se dau pe razatoare toate brinzeturile

2. se pune untul in tigaie

3. se adauga smintina si se amesteca cu o spatula pina se omogenizeaza

4. se adauga brinzeturile si se amesteca

Am scos si scurs pastele, apoi le-am adaugat in tigaia cu brinzeturile si am amestecat usor.

La final am asezonat cu sare si piper. O reteta care a primit toate aprecierile Ioanei mele dragi. A ras portia cu multe "immmmm"-uri :)). Eu am mai prins un pic de compozitie pe care am pus-o pe o jumatate de felie de piine (vezi poza)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste quatro formaggi

Postat de simona72

Paste quatro formaggi

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc....

Citeste continuarea

Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene

Postat de rocsi_1612

Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene

Cum se prepara Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene: Puneti apa cu putina sare la fiert, iar cand clocoteste dati drumul pastelor. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2013, 08:21
Stie Ioana sa aprecieze ce-i bun
la 05.07.2013, 08:26
Bune bune!!
la 05.07.2013, 08:29
bune rau
la 05.07.2013, 08:31
preferatele mele !
la 05.07.2013, 08:33
De-li-cioa-se!!!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking