Paste quatro formaggi

Postat de simona72 in Paste
18 Iul 2013 | 15969 vizualizari
Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea le-am vazut la bucatarasul nostru suprem si ma gindesc la ele in fiecare zi. In sfrisit azi le-am venit rindul...sunt ,fara exagerare dementiale, pt cei care iubesc pastele si brinza. Reteta este putin schimbata, adaptata dupa gustul meu...

Ingrediente

  • 350 gr paste tagliatelle
  • 1 lingura zdravana de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml smantina pt frisca
  • 80 gr brinza feta
  • 80 gr cascaval
  • 80 gr gorgonzola
  • sare(daca mai este nevoie)
  • piper alb
  • 1 catel de usturoi
  • frunze de oregano proaspat

Mod de preparare

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc. Adaugam smantana pt frisca, iar cind aceasta aproape da in clocot punem brinzeturile date pe razatoare. Amestecam si lasam pe foc pina ce brinzeturile sau topit, adaugam sare daca mai este necesar si un strop de piper alb. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca bine pastele cu sosul, se adauga oregano(frunzele de la 5 tije) taiate marunt si se mai amesteca sa se intrepatrunda toate aromele. Se servesc imediat...pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene

Postat de rocsi_1612

Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene

Cum se prepara Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene: Puneti apa cu putina sare la fiert, iar cand clocoteste dati drumul pastelor. Le...

Citeste continuarea

Farfalle quatro formaggi

Postat de MotanLaOale

Farfalle quatro formaggi

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branzeturile se rad. Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 18.07.2013, 16:38
Bune, bune!
la 18.07.2013, 16:39
Nu am mancat niciodata...tare bune trebuie sa fie!
la 18.07.2013, 16:42
dementiale care e a 4a branza? )))
la 18.07.2013, 16:43
ce taresuper,super
la 18.07.2013, 16:43
sa opresti o portie si pt Timeea, din astea mananca si ea )

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking