Paste rasfatate in sos de branzeturi

Postat de privatelaura in Paste
10 Dec 2015 | 2897 vizualizari
Paste rasfatate in sos de branzeturi

Reteta urmatoare are ca punct de plecare retetele de paste cu branza ale lui Vladut, carismaticul bucatar de la emisiunea Neata, de pe Antena1. Ne plac pastele, insa de cele mai multe ori, combinatiile cele mai simple sunt si cele mai gustoase! Astazi, musai sa impartasesc si voua asa bunatate si cred ca veti pati ca mine, veti repeta aceasta reteta de cateva ori :)))) Asadar, incingeti o tigaie, puneti la fiert niste apa si fiti gata de aventura culinara ce va gadila simturile si va da o satisfactie burticii :))))

Ingrediente

  • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
  • - 200 gr cascaval
  • - 50 gr branza cheddar
  • - 200 ml smantana
  • - 200 gr iaurt grecesc
  • - 200 gr bacon
  • - sare
  • - piper cu lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.

Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.

Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.

Dupa ce compozitia  a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste rasfatate in sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ravioli cu chorizo si mazare verde

Postat de mihaelar63

Ravioli cu chorizo si mazare verde

Mazarea verde se spala si se curata. Se pun la fiert ravioli in multa apa fierbinte cu sare . Respectati timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Pentru economisirea de...

Citeste continuarea

Paste cu bacon si ciuperci

Postat de xana

Paste cu bacon si ciuperci

Punem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste. Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2015, 18:42
ooo ce rasfatate bune!
la 10.12.2015, 18:45
vai ce bunatate rasfatata
la 10.12.2015, 18:45
Ete na acum sunt si rasfatate, nu-i suficiente ca-s pe toate drumurile...
la 10.12.2015, 18:50
rasfatato!
la 10.12.2015, 18:53

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking