Pasticcio con carne

Postat de Sidy in Spaghete
29 Sep 2011 | 7272 vizualizari
Pasticcio con carne

Pasticcio este un prestigios premiu austriac , destinat creatorilor de muzica clasica, dar si un clasic toscan destinat unui intermezzo culinar pentru impatimitii dupa paste cu carne.Aroma fina de parmezan cheama melomanii la concertul savorilor...

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 1 conserva carne porc in suc propriu
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • marar verde
  • 200 g rosii in bulion
  • 30 ml ulei de masline
  • 50 g parmezan(cascaval)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ardei iute(optional)

Mod de preparare

Curatam ceapa, usturoiul, ardeii si rosia si le taiem cubulete. Taiem si cateva feliute din ardeiul iute.

In putin ulei de masline calim 3 minute ceapa si ardeii colorati.Adaugam apoi usturoiul si il calim inca un minut. Carnea o sfaramam cu ajutorul unei furculite si o adaugam cu sos cu tot peste legumele sotate. Sotam aproximativ 5 minute apoi adaugam rosiile taiate in cubulete si le mai lasam pe foc 15 minute.

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu putina sare si o lingura cu ulei 9-11 minute conform ambalajului, apoi se scurg bine de apa si se ton la cald. Cand carnea si rosiile sunt gata, adaugam mararul verde tocat, amestecam si turnam peste spaghetele calde, amestecam usor pina cand spaghetele se omogenizeaza cu compozitia. Deasupra punem parmezanul( cascaval ras).

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio con carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghete Bologneze

Postat de simona72

Spaghete Bologneze

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam...

Citeste continuarea

Budinca dulce de spaghete

Postat de MotanLaOale

Budinca dulce de spaghete

Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branza telemea se radesi se amesteca cu branza dulce. Se adauga zaharul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2011, 08:40
bun bun
la 29.09.2011, 08:53
Delicios !
la 29.09.2011, 09:34
foarte buuuuun
la 29.09.2011, 09:40
la 29.09.2011, 10:24
Wauuuuuu delicios
Imi placeeeee

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking