Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Postat de medioto59 in Oaie
9 Noi 2010 | 19895 vizualizari
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Este reteta cu nr. 200 si m-am gandit sa va servesc cu ceva in ton cu aceasta perioada a anului................ei bine ce ziceti de un gratar de pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga?.......stiu Gaby va zice"da ce asta e reteta?".........Gaby , nu este reteta dar este MANCARE.....hahaha..............Doamna Dia este o doamna si nu mananca usturoi.........hihihi.........Ela, este sclifosita si nici sa nu auda de asa ceva.......Miha, nici ea nu cred ca va manaca.........Rocsi, nici atat...................poate Ionix, da nu prea cred....................Corina, nici ea nu se da in vant dupa asa ceva.................Nadina ,daca ii place isi face singura,.................deci singura, singura.................nuuuuuuuuuuuuu, il invit pe boss ca lui ii place, stiu eu.Pofta buna boss si hai noroc ! si sa ne suporti mult timp de-acum inainte pe aici .

Ingrediente

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.

Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.

Un deliciu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (85)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coronita de miel cu legume

Postat de ianculubita

Coronita de miel cu legume

Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest...

Citeste continuarea

Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

Postat de simona72

Tocana de ied cu cartofi noi, aromatizata cu menta si lamaita

Carnea, se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne. Se curata de evntuale pielite si se taie in bucati, potrivite ca marime. Ceapa si usturoiul se spala, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2010, 20:35
Primaaaaa!!! Felicitari pentru nr. 200 La mai multe!!!!
la 09.11.2010, 20:36
iti place?.................
la 09.11.2010, 20:36
daca da ,esti de-a mea.................
la 09.11.2010, 20:36
Daaaaaaa
la 09.11.2010, 20:38
Sunt

Vezi toate comentariile (85)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking