Pastrav mentolat

Postat de ianculubita in Pastrav
23 Apr 2012 | 3368 vizualizari
Pastrav mentolat

In primul rand un sincer LA MULTI ANI,tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor cu nume de Sfant Gheorghe(nu va cunosc pe fiecare),cu sanatate si impliniri!!! Azi va servesc un peste mentolat foarte delicios.

Ingrediente

  • 1kg de pastrav
  • 5linguri ulei de masline
  • 1mana de menta verde
  • SALATA
  • 100g orez cu bobul lung
  • 1cana supa de legume
  • 1grepfrut mare
  • 1/2ardei colorat
  • menta sipatrunjel verde

Mod de preparare

Orezul spalat se pune la fiert in supa;se scoate miezul de la grepfrut,se desface in bucati apoi taiate in cuburi;intr-un bol se amesteca toate ingredientele pentru salata,inclusiv zeama care s-a scurs de la curatatul fructului si se da deoparte;pestele curatat,spalat,crestat pe ambele parti,uns cu ulei in interior si exterior,condimentat cu piper,se introduce in interior 1-2 fire de menta dupa care se pune pe gril cateva minute pana se patrunde si se serveste cu salata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav mentolat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Postat de mihaelar63

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Pastravii curatati de solzi si intestine se incresteaza pe ambele parti la distanta de 2 cm  Se condimenteaza cu sare si piper . Se freaca bine cu zeama de la o lamaie ....

Citeste continuarea

File de pangasius in crusta de malai

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius in crusta de malai

Bucatile de peste se condimenteaza pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina si malaiul, amestecam bine, punem putina sare si piper in compozitie. Trecem bucatile de file de peste prin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2012, 13:25
bun bun
la 23.04.2012, 13:51
imi place
la 23.04.2012, 15:37
bun
la 23.04.2012, 17:01
arata tare bine
la 23.04.2012, 17:18
Imi place mult si cu putin mujdei sa te lingi pe bot

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking