Pastrav prajit

Postat de MotanLaOale in Pastrav
31 Mai 2011 | 11779 vizualizari
Pastrav prajit

Am incercat multe moduri de preparat pestele dar cel mai bun a fost intotdeauna cel prajit.

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastravul se curata de solzi si intestine, se taie capetele si se spala foarte bine.

Se presara cu sare si piper si se lasa la rece 30 de minute.

Se scot din frigider si se dau prin faina pe toate partile.

Se incinge uleiul in tigaie si se pun pastravii la prajit.

Se prajesc pe ambele parti la foc mic pana se rumenesc frumos.

Se mananca cu lamaie sau mujdei de usturoi langa o mamaliga sau paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Pastrav in crusta de malai

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Postat de timea

Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai

Spalam pestele si il tamponam cu un prosop de hartie apoi il feliem. Saram si piperam fiecare bucata in parte si presaram busuioc uscat. Dam apoi bucatile de carne prin faina de malai si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2011, 11:54
sunt prima tare bun
la 31.05.2011, 12:16
multumesc
la 31.05.2011, 12:29
foarte bun
la 31.05.2011, 12:40
multumesc
la 31.05.2011, 12:48
mi e dor de un pastrav

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking