Pastrav prajit cu orez

Postat de AndreaPiti in Pastrav
4 Noi 2013 | 5906 vizualizari
Pastrav prajit cu orez

Ingrediente

  • 1 kg pastrav
  • 250 gr orez
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • O cescuta de ulei de masline
  • Ulei pentru prajit
  • Sare, piper , chimen , condimente de peste
  • Patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert. Se toaca marunt usturoiul si ceapa , se caleste un pic in uleiul de masline , apoi se adauga morcovul , ardeiul, dovlecelul tocat cubulete. Se pune apa cat sa acopere legumele . Intre timp se curata bine pestele si se taie in bucat ( am avut 6 pastravi mai micuti si le-am taiat in doua ).  Le-am condimentat cu condiment pentru peste , le-am dat prin faina si pesmet si le-am pus la prajit in ulei incins. Cand s-au prajit le-am scos pe servetele ca sa se scurga uleiul.

Cand s-au inmuiat legumele , am adaugat orezul fiert , am pus sare , piper , chimen si patrunjel tocat si mestecand am mai lasat 2-3 minute pe foc.

Am servit cu mujdei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Taitei chinezesti cu peste

Postat de simona72

Taitei chinezesti cu peste

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...

Citeste continuarea

Salata cu pastrav afumat

Postat de Constelatialeu

Salata cu pastrav afumat

Mai intai curatam cartofii si morcovul,apoi cartofii ii taiem cubulete potrivite iar morcovul rondele.Ii punem la fiert in apa cu sare,dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 22:34
bun pastravul
la 04.11.2013, 22:48
la 04.11.2013, 23:08
la 05.11.2013, 00:32
la 05.11.2013, 02:44
bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking