Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

Postat de maxion in Pastrav
17 Apr 2011 | 9498 vizualizari
Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

o reteta originala produsa ad hooc cu de toate de florii

Ingrediente

  • 3 pastravi salmonati
  • 300 gr ciuperci
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 vanata rotunda
  • 1 ardei gras rosu
  • 200ml vin alb
  • 2 morcov
  • 3 cartofi
  • 3 cepe rosii
  • radacina de telina (o bucatica)
  • mirodenii proaspete (rosmarin , salvie,foi de adfin )
  • condimente(pentru peste , vegeta , piper si altele dupa gust)
  • 4 rosii coapte
  • 7-8 catei de usturoii
  • 300 gr pasta de tomate
  • verdeata (patrunjel verde,si marar)

Mod de preparare

Curatam si evisceram pestele si il condimentam .

Adaugam vinul,  jumatate de lamaie si jumatate de portocala, felii de peste si-l lasam cel putin 4 -12 ore la frigider la marinat.

Pregatim legumele :

Le curatam de coaja , de foi, si le taiem fideluta .

Totul se pune peste pastravi si se da la cuptor pt 2 ore la 220 gr celsius.

Pregatim pasta de tomate cu usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau marar , sucul de lamaie si portocala ramase .

Le adaugam spre sfarsitul coacerii, mai lasam 15 min la cuptor .

Servim cu mamaliguta calda ..

.(atentie la peste ca  se sfarama nu ramane intreg) imi pare rau vroiam sa ramana dar nu e asa 

Va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Postat de Alina26

Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel

Punem o oala pe foc cu apa si sare. Cand fierbe adaugam sparanghelul curatat si spalat. Lasam sa fiarba 5-6 minute. Ii scoatem cu o paleta si ii punem la scurs. Pastrati doua cesti de supa de...

Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de mihaelar63

Pastrav la gratar

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2011, 16:34
de ce asa mult, 2 ore?
la 17.04.2011, 17:53
la 17.04.2011, 18:13
Bun bun. Dar chiar pare un pic cam mult timpul de preparare.
la 17.04.2011, 18:16
la 17.04.2011, 19:34

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking