Paté de surimi si paté de ton

Postat de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2012 | 3443 vizualizari
Paté de surimi si paté de ton

Astazi nu am avut prea mult timp la dispozitie sa pregatesc pranzul si a trebuit sa ma gandesc la ceva rapid si gustos.Asa ca ales sa fac un paté de surimii si unul de ton pe care le-am servit cu paine toast si somon afumat,iar la la sfarsit le-am decorat cu oua fierte si rucula.

Ingrediente

  • 15 surimi
  • 2 conserve de ton natural(in apa)
  • 1 ceapa
  • 5-6 fire patrunjel
  • 8 linguri maioneza
  • 1 castravete murat
  • somon afumat file
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune in blender surimi,1/2 ceapa,1/2 castravete murat,3 fire patrunjel si se amesteca pana devin pasta.Se pune compozitia intr-un bol si se amesteca cu 4 linguri de maioneza,sarea si piperul.La fel se procedeaza si cu tonul.Apoi le-am servit cu paine toast si somon afumat ,decorate cu feliute de oua fierte si rucula. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi si paté de ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de panacris

Chec aperitiv cu ciuperci

Prima oară se pregătește umplutura. Ceapa și morcovul curățate se toacă mărunt, apoi se călesc în puțin ulei, până devin translucide. Apoi se adaugă ciupercile scurse de...

Citeste continuarea

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Postat de vio_dreams

Smorgastarta-Tort Sandwich sau Tort aperitiv

Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2012, 20:38
ce bine arata!
la 14.07.2012, 21:08
la 15.07.2012, 11:42
la 15.07.2012, 17:15
bun
la 15.07.2012, 18:49

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking