Paté de surimi si paté de ton

Postat de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2012 | 3417 vizualizari
Paté de surimi si paté de ton

Astazi nu am avut prea mult timp la dispozitie sa pregatesc pranzul si a trebuit sa ma gandesc la ceva rapid si gustos.Asa ca ales sa fac un paté de surimii si unul de ton pe care le-am servit cu paine toast si somon afumat,iar la la sfarsit le-am decorat cu oua fierte si rucula.

Ingrediente

  • 15 surimi
  • 2 conserve de ton natural(in apa)
  • 1 ceapa
  • 5-6 fire patrunjel
  • 8 linguri maioneza
  • 1 castravete murat
  • somon afumat file
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune in blender surimi,1/2 ceapa,1/2 castravete murat,3 fire patrunjel si se amesteca pana devin pasta.Se pune compozitia intr-un bol si se amesteca cu 4 linguri de maioneza,sarea si piperul.La fel se procedeaza si cu tonul.Apoi le-am servit cu paine toast si somon afumat ,decorate cu feliute de oua fierte si rucula. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi si paté de ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

Postat de reisnaor_2006

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

      Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem...

Citeste continuarea

Vinete umplute - Reteta video

Postat de scortisoara

Vinete umplute - Reteta video

Taiem vinetele pe lungime, in jumatati. Cu ajutorul unui cutit si lingura scobim miezul si-l punem deoparte. Il taiem pe acesta cubulete (miezul de vinete). Intr-o tigaie, incingem uleiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2012, 20:38
ce bine arata!
la 14.07.2012, 21:08
la 15.07.2012, 11:42
la 15.07.2012, 17:15
bun
la 15.07.2012, 18:49

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking