Ingrediente
- 400g aluat de foietaj
- 200g ciuperci
- 100 g masline feliate
- 200g kaizer
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingura pasta de tomate
- 200 g cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare
ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.
ciupercile se spala,se curata si se feliaza apoi se pun impreuna sa se caleasca in ulei pana scad bine,apoi se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu pasta de tomate.
se lasa sa se raceasca.
cu acest amestec se unge foaia de aluat,apoi se adauga kaizerul si cascavalul taiate cubulete si maslinele feliate.
foaia se ruleaza pe lungime si se imparte in 8 bucati.
acestea se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie si se introduc in cuptorul incalzit bine dinainte.se coc 40 de minute .
pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri a la Ela" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|