Pateuri cu piept de pui si caș

Postat de Alina26 in Pui
18 Dec 2014 | 2844 vizualizari
Pateuri cu piept de pui si caș

Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.

Ingrediente

  • 600g foietaj dreptunghiular
  • 500g piept de pui
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 300g caș proaspat
  • 2-3 lg smântână
  • 1 lg parmezan ras
  • 2-3 fire mărar
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 ou pt uns
  • susan (sau mac)

Mod de preparare

Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.

Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.

Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper. 

Incingem cuptorul la 180°.

Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt. 

Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).

Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu piept de pui si caș" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta

Postat de gurita_ta2005

Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta

Ceapa se pune in roborul de bucatarie si se marunteste bine.Morcovul il dam pe razatoarea mare. Intr-o craticioara punem ceapa la calit in unt,impreuna cu condimentele.Dupa cateva minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2014, 09:29
la 18.12.2014, 09:30
la 18.12.2014, 09:31
la 18.12.2014, 09:32
Va mulțumesc pentru apreciere! !!!!!
la 18.12.2014, 09:33

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking