Ingrediente
Ingredinte pentru Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:
- o bucata de kaizer
- 2 galbenusuri
- o cutiuta mica de smantana
- cativa catei de usturoi
- putin unt
- sare
- piper
- parmesan
- paste
Mod de preparare
Cum se prepara Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:
Nu stiu de ce, dar mie imi plac pennele pentru carbonara, asa ca fierbem pastele dupa cum scrie pe pachet.
Intre timp punem untul intr-o tigaie de teflon si cand s-a topit adaugam cativa catei de usturoi, intregi si chiar necuratati de coaja, doar pentru aroma. Punem apoi kaizerul taiat feliute si il lasam sa se rumeneasca putin. Il scoatem apoi din tigaie si indepartam usturoiul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, putina sare si piper si adaugam si kaizerul.
Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le punem fierbinti peste amestecul cu smantana si kaizer. Amestecam bine de tot si apoi presaram parmesan deasupra.
Carbonara dupa reteta clasica, cu putine ingrediente si facuta bine are un gust senzational! O alta reteta cu paste, delicioasa si rapida este aceasta Spaghetti cu ciuperci
Un desert grozav de bun si aromat Farfalle cu branza dulce si portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|