Penne cu dovlecei si piept de pui

Postat de Alina26 in Penne
5 Mar 2013 | 8112 vizualizari
Penne cu dovlecei si piept de pui

Ingrediente

  • 2 dovlecei potrivit
  • 200 g penne
  • 2-3 felii piept de pui
  • 200 g rosii cherry
  • usturoi
  • origano o lingurita
  • busuioc o lingurita
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • parmezan

Mod de preparare

Punem apa la fiert cu sare, unde vom fierbe pasta (in cazul nostru penne...puteti face orice fel de tip de pasta,scurta). Intr-o tigaie punem pieptul de pui la prajit cu putin ulei de masline.

Spalam dovleceii si rosiile cherry. Taiem dovleceii cubulete si le punem intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si un catel de usturoi.

In tigaia in care am prajit carnea punem rosioarele taiate in doua sau in patru impreuna cu sare, piper, origano si busuioc. Acoperim cu un capac si lasam sa se caleasca pana se inmoaie (daca va place pasta mai rosie....puteti adauga putin sos de rosii). Le zdrobim cu o furculita.

Taiem pieptul de pui fasii si dupa ce se fac dovleceii adaugam pieptul de pui si rosiile. Adaugam si pasta. Mai adaugam sare si piper (daca este necesar) si amestecam.

Se servesc calde cu parmezan.

Pofta mare!!! :) :) :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne cu sos Arrabbiata

Postat de RODIMUR

Penne cu sos Arrabbiata

Pennele se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, pentru 7-8 minute. Între timp, se prepară sosul. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc. Usturoiul se...

Citeste continuarea

Paste cu sunca si sos alb

Postat de rocsi_1612

Paste cu sunca si sos alb

Intr-o oala puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si le fierbeti la foc potrivit. Incercati una si cand sunt gata, le scurgeti de apa. Sunca o taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2013, 21:22
la 05.03.2013, 22:08
Super!
la 06.03.2013, 08:25
la 06.03.2013, 11:01
multumesc!!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking