Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker

Postat de Dya in Penne
12 Noi 2013 | 6276 vizualizari
Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker

Pozele nu sunt grozave. Nici nu aveam de gand sa postez reteta. Am vrut doar ceva rapid de servit. Dar a fost atat de bun, ca nu va pot spune! Din pacate nu am avut nimic verde ca sa colorez frumos platoul :( Dar l-am colorat, intr-un final, cu un vin rosu demisec! :P Zestrea Murfatlar. Acum sa imi zica specialistul daca se potriveste! Daca nu, asta este! S-a baut si mi-a placut!

Ingrediente

  • 300 g penne
  • un piept de pui mic (dezosat)
  • 200 ml suc de rosii
  • cativa catei de usturoi
  • o rosie mare bine coapta
  • o ceapa galbena potrivita
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • patrunjel sau busuioc proaspat (eu am avut uscat)
  • condimente dupa gust: sare, oregano, busuioc si fulgi de chili (o lingurita)

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si il punem la prajit in cele 2-3 linguri cu ulei de masline. Setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute. Intre  timp, am oparit pastele penne, pentru a nu astepta prea mult. Cand pieptul de pui s-a rumenit usor (cam 15 minute sunt suficiente) adaugam rosia taiata in cubulete mici, usturoiul si ceapa julien, condimentam dupa gust si le lasam sa se caleasca cam 5 minute. Adaugam apoi pastele penne si sucul de rosii, amestecam usor usor (eu am cam exagerat si s-au sfaramat pastele) si lasam Multicooker-ul sa termine programul pentru care a fost setat. Pe drept cuvant, sunt o nebunie! Mai ales daca va place mancarea picanta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne picante cu piept de pui - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella

Postat de oanapl

Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella

Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea,...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii la cuptor

Postat de Bucataras

Paste cu sos de rosii la cuptor

Fierbe pastele in apa cu sare, dar cu un minut mai putin decat scrie pe cutie. Pune o tigaie la incins pe foc si adauga uleiul de masline. Zdrobeste putin usturoiul si adauga-l...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.11.2013, 20:01
la 12.11.2013, 20:10
Eu zic ca-s grozave!
la 12.11.2013, 20:11
Buna,bune!
la 12.11.2013, 20:14
Esti draguta Simona, multumesc!
la 12.11.2013, 20:16
Raluca Multumesc mult pentru sustinere!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking