Ingrediente
- 1 punga de 250 gr paste in forma de orez
- 300 gr ciuperci proaspete
- 300 gr piept de pui
- sare
- piper
- busuioc uscat
- 600 gr supa de pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
Tocam ceapa si usturoiul fin.
Taiem pieptul de pui spalat si zvantat prin tamponare cu un servet de hartie , in fasii subtiri .Pornim aparatul pe optiunea FRY pentru 15 minute .
Punem uleiul , apoi ceapa .Lasam ceapa sa se inmoaie usor , amestecand ocazional , apoi adaugam usturoiul ,iar dupa cateva secunde pieptul de pui. Amestecam din cand in cand pana pieptul se albeste bine pe toate partile . Spalam ciupercile sub un jet de apa , le scurgem si le feliem subtire.Cand pieptul s-a albit bine adaugam ciupercile .
Amestecam pana ciupercile incep sa se inmoaie , iar cu un minut inainte de a se termina timpul adaugam pastele . Amestecam usor .Stingem cu 400 ml supa de pui , punem sare , piper , inchidem aparatul si pornim cu optiunea STEW pentru 20 de minute . Dupa 10 minute ridicam capacul si mai adaugam 200 ml supa si busuiocul .
Pastram pastele calde pana in momentul servirii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Risoni cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|