Penne cu piept de pui si ciuperci

Postat de Valclaudia in Penne
2 Dec 2013 | 5224 vizualizari
Penne cu piept de pui si ciuperci

o mancarica rapida, gustoasa si satioasa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • o mana de ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 200 gr. paste penne
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • un praf de curry
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile apoi le feliem.

Pieptul de pui se spala si se taie felii.

Se prajeste in ulei, adaugam sare si piper.

Dupa ce s-a prajit cat sa-si schimbe culoarea,adaugam ciupercile feliate.

Lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Punem pastele la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba respectand instructiunile de pe ambalaj.

Le strecuram, le trecem sub jet de apa,dupa care le punem peste carne+ciuperci in cratita.

Adaugam un praf de curry si patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

Postat de Valclaudia

Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

Punem pastele la fiert, in multa apa clocotita cu sare si respectam timpul de fierbere trecut pe ambalaj. Intre timp, curatam ceapa verde, ardeiul si ciupercile. Ceapa si ardeiul se taie...

Citeste continuarea

Penne alla Siciliana al Forno

Postat de MyCookingLife

Penne alla Siciliana al Forno

Se fierb pastele al dente, in apa sarata cu o lingura de ulei de masline astfel: se lasa apa cu sare si ulei sa ajunga in punctul de fierbere, apoi se pun pastele in apa clocotita, se mesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2013, 20:02
delicioase
la 02.12.2013, 20:07
Uite ca s-a gasit cineva sa aduca ceva mancare!
la 02.12.2013, 20:08
Buni
la 02.12.2013, 20:09
ceva rapid, ca doar n-oi fi tocmai eu mai cu mot sa stau la cratita cand aici lumea se distreaza
la 02.12.2013, 20:10
))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking