Perisoare din piept de pui cu sos de smantana

Postat de dentistutza in Pui
16 Mar 2011 | 6963 vizualizari
Perisoare din piept de pui cu sos de smantana

Ingrediente

  • 500 gr. piept de pui tocat
  • 2 oua
  • 2 felii paine alba fara coaja
  • 1 ceapa mica rasa
  • 1/2 legatura patrunjel sau coriandru
  • 1/2 lingurita piper alb
  • sare
  • 400 ml. smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/3 lingurita piper alb
  • 1 cub concentrat de gaina (optional)
  • sare

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, verdeata maruntita fin, piper, sare,oua,si painea inmuiata in apa stoarsa si data pe razatoarea mica sau la blender.

Se fac perisoare cu ajutorul a doua linguri egale care se pun la fiert in apa clocotinda usor sarata si eventual cu concentratul de gaina.Se lasa la fiert pe foc potrivit cam 15-20 minute neacoperit. Daca cratita nu este destul de incapatoare se vor fierbe in doua reprize.  Se scot perisoarele din apa , pastram circa 2 cani din apa in care au fiert si adaugam smantana in care am incorporat faina, sare si piper. Lasam sa dea in 2-3 clocote, adaugam perisoarele in cratita si lasam totul sa mai fiarba impreuna cam 5 minute.  Este o mancare cu gust delicat si usor de digerat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din piept de pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

Postat de merisor67

Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

Pentru perisoare, tocam carnea impreuna cu o ceapa, o condimentam cu sare, piper si cimbru si o amestecam cu ouale si orezul. Formam perisoarele si le fierbem in apa clocotita cu sare, timp de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2011, 09:32
la 16.03.2011, 09:34
la 16.03.2011, 09:36
Arata grozav!
la 16.03.2011, 09:48
buna
la 16.03.2011, 10:16

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking