Ingrediente
- 1 kg aluat foietaj (eu am folosit Alpin)
- 350-400 g amestec de branzeturi (feta, telemea, cascaval)
- 1 lingurita busuioc
- 1 ou
Mod de preparare
Sare nu a mai fost nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta.
Aluatul il lasam la decongelat la temperatura camerei in jur de 1 ora - 1 ora jumate.
Pentru umplutura amestecam branzeturile, cu oul si busuiocul pana se omogenizeaza.
Cu o rola de taiat pizza taiem patrate cu o latura de 5 cm. Punem o lingurita de umplutura pe fiecare patrat, iar peste el mai punem un patrat care va fi taiat cu o rola pentru decorat aluat
Pernitele se pun intr-o tava unsa cu ulei sau cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|