Pernute cu branza de burduf

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2016 | 8160 vizualizari
Pernute cu branza de burduf

Din ciclul: ce a mai carat Motan la Benga. :)))))

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 600g branza de burduf
  • 5 galbenusuri de ou
  • mac

Mod de preparare

Aluatul se lasa la decongelat de preferat in frigider.

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu 3 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Se amesteca untul moale cu branza sarata, untura, oul si iaurtul. Se mixeaza cu un mixer pentru a se omogeniza. Apoi se adauga chimenul si faina, treptat si rezulta un aluat nu foarte ferm,...

Citeste continuarea

Aperitiv langosi cu branza sarata

Postat de merisor67

Aperitiv langosi cu branza sarata

Cernem făina într-un vas și punem la mijlocul ei garantul pentru aluaturi dospite și zahărul. Încălzim laptele și diluăm sarea în el. Îl turnăm, treptat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2016, 15:16
Astea-s si mai bune!
la 28.03.2016, 15:16
imi plac tare mult
la 28.03.2016, 15:22
Ce bune sunt!
la 28.03.2016, 15:29
la 28.03.2016, 15:33
Vai cat de mult imi plac

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking