Peste cu arome tropicale

Postat de cristeena20 in Peste
28 Iul 2019 | 1752 vizualizari
Peste cu arome tropicale

Aceasta reteta e pur si simplu delicioasa-o explozie de arome tropicale .

Ingrediente

  • 3-4 fileuri de peste
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 adei galben
  • 1 chilli picant
  • 2 rosii bine copate
  • ulei de cocos
  • 1/2 pahar lapte de cocos
  • sofran, sare, piper,

Mod de preparare

Acest fel de mancare se face inainte de a fi servit. Dar inainte, daca aveti fileuri de peste congelate, trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei, se stoarce de apa lasata cu ajutorul unui prosop de hartie absorbant si le condimentam cu sare si piper.

Intr-o tigaie cu capac punem putin ulei de masline; calim ceapa, ardeii taiati julien, chilli maruntit si rosiile cubulete; condimentam cu sare, piper si adaugam inca putin ulei de cocos. Apoi presaram cu 1 lingurita de sofran (cucurma).

Asezam fileurile de peste -lasam 2-3 minute pe fiecare parte-la urma adaugam laptele de cocos. 

Gustam de condimente si lasam pana scade putin lichidul. Eu am mai adaugat putina supa de peste sa iasa un sos mai lichid.

Eu am servit alaturi de orez alb simplu-in care am pus un bat de scortisoara. 

Si nu uitati de un vin bun alaturi. recomand un sauvignon blanc :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu arome tropicale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Postat de rocsi_1612

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Curatam pestele, indepartam capul, il spalam bine si il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il lasam intreg, nu il portionam. Cartofii ii decojim si ii punem la fiert cu un praf de sare. Ii...

Citeste continuarea

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Postat de simona72

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2019, 16:12
la 28.07.2019, 17:23
la 28.07.2019, 18:02
la 28.07.2019, 20:52
Yami!
la 28.07.2019, 22:12
Fain preparat!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking