Peste la gratar

Postat de Swanheart in Peste
26 Noi 2009 | 10400 vizualizari
Peste la gratar

Am incercat o alta reteta de peste la gratar, si mi-a placut. E mai aromat pestele, mai gustos.

Ingrediente

  • cateva file-uri de peste, in functie de nr. de persoane
  • condimente
  • 1 lingura miere
  • o lingurita mustar

Mod de preparare

Se spala fileurile, se sterg de apa cu niste prosoape de hartie, se condimenteaza si se aseaza pe gratarul incins. Eu folosesc gratarul pentru aragaz.

Dupa ce se rumeneste putin, se unge cu un amestec de miere si mustar. Se lasa pana se rumeneste bine.

Se face rapid, si e foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Postat de katty

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Presaram piper,sare si ierburi de Provence pe bucatile de somn.Ungem cu o pensula pestele cu o lingurita de ulei de masline si il lasam 10 minute in asteptare, dupa care il punem pe gratarul...

Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de mihaelar63

Pastrav la gratar

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2009, 22:55
eu pun o lingurita de miere la una de mustar, tu ce cantitati pui?
la 27.11.2009, 00:03
bun, tare bun, langa mergea si un mujdei cu mamaliga!
la 27.11.2009, 08:11
Bucataras, am scris sus la ingrediente. O lingura miere, o lingurita mustar. Bine-nteles ca lingura de miere nu e chiar lingura, ca toata se lipeste mierea. Mie nu-mi place sa dau jos cu degetul ce ramane pe lingura (nu doar mierea, ci orice ingredient).
la 27.11.2009, 08:54
Mmmm ... as incerca si eu varianta asta
la 27.11.2009, 09:33

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking